Bulevardul Castanilor, INCHIS circulatiei pana la ora 12

Publicat in Trafic 02 Martie 2018 504 ori
Google+ WhatsApp
Bulevardul Castanilor, INCHIS circulatiei pana la ora 12
Bulevardul Castanilor, INCHIS circulatiei pana la ora 12

In data de 02 Martie 2018  va avea loc o scurta ceremonie religioasa si depuneri de coroane  la Monumentul Vanatorilor cu ocazia”ZILEI  NATIONALE  A  REPUBLICII  BULGARIA”.

        Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului  public  local.  Intre orele 10:45 – 12:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna, la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

        Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Calatorii acestor trasee vor utiliza intre Centru si Gara de Sud celelalte trasee cu parcurs in zona, unde vor fi  valabile legitimatiile de calatorie compostate in troleibuze/autobuze, dupa caz.

In  locul statiei Coreco Sud, traseul  2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R., comuna cu traseele 101 si 401.

La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.

Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office