Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

Publicat in Trafic 11 Februarie 2018 738 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea
Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

Șoferii încasează o lovitură usturătoare. Ministerul Afacerilor Interne, Direcţia Permise şi Înmatriculări şi Registrul Auto Român au decis să schimbe legea din cauza numărului foarte mare de conducători care circulă cu ITP-ul expirat.

Potrivit a1.ro, în momentul expirării ITP-ului unei maşini, RAR va anunţa Direcţia de Permise şi Înmatriculări. Înmatricularea maşinii în cauză va fi suspendată. Iar poliţiştii îi vor opri în trafic pe şoferii vizaţi, talonul maşinii va fi reţinut şi conducătorii auto – amendaţi.

Doar că, până la sancţiuni, nimeni nu îi va notifica şi pe şoferi, care astfel se vor face vinovaţi şi de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice – o infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 3 ani. Momentan, sancţiunea aplicată celor care uită să facă la timp Inspecţia Tehnică Periodică este amendă cu până la 2000 de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.