Tanarul implicat in accidentul de la Manesti a decedat la spital

Publicat in Trafic 13 Octombrie 2017 707 ori
Google+ WhatsApp
Tanarul implicat in accidentul de la Manesti a decedat la spital
Tanarul implicat in accidentul de la Manesti a decedat la spital

Un tânăr de doar 28 de ani a decedat în urma unui accident groaznic! A lovit cu viteză un cal aflat în șosea, iar impactul a fost deosebit de puternic. În stare de conștiență imediat după accident , bărbatul a decedat la spital. 

Un șofer care a trecut prin zonă a descris, în exclusivitate pentru Republica News, scena tragediei petrecute pe drumul dintre Mănești și Coada Izvorului.

„Când m-am apropiat, din spate, nici nu mi-am dat seama că era un accident. BMW-ul era pur și simplu oprit. În spate nu avea nimic. Mi s-a părut însă ciudat că rămăsese cu toate luminile aprinse. Când am trecut, am observat că mașina era lovită puternic în față.”

Șoferul a oprit și a mers la BMW-ul avariat. Acesta susține că tânărul aflat la volanul mașinii germane a lovit calul cu mai bine de 70 de metri mai în spate. Și că, animaul a rămas pe capotă mai bine de jumătate din această distanță.

Ghinion teribil

Ghinionul terbil al tânărului de 28 de ani a fost că mașina sa, un BMW seria 1, avea volanul pe dreapta. Calul, aflat probabil în șosea, spre marginea drumului, a fost izbit cu partea dreaptă a autoturismului. Din lovitură, a fost proiectat în parbriz, pe aceeași parte, cea în care se afla și șoferul…

Tânărul era însă în viață după impact.

„Era foarte speriat. Nu reușea să vorbească, doar bâiguia. Împreuna cu alți șoferi, i-am dat cu apă pe față. A venit ambulanța, iar medicii au observat că avea o hemoragie foarte puternică la cap”, mai spune martorul.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat. A decedat la spital.

sursa: https://www.republikanews.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office