Parcare de neam prost, pe Bulevardul Castanilor

Publicat in Trafic 09 Octombrie 2017 599 ori
Google+ WhatsApp
Parcare de neam prost, pe Bulevardul Castanilor
Parcare de neam prost, pe Bulevardul Castanilor

O nouă parcare a răsărit în mijlocul Bulevardului.Nu mai este pentru nimeni o surpriză că Ploieştiul este sufocat de maşini şi că lipsa locurilor de parcare se acutizează pe zi ce trece. 

Acest lucru nu este însă o scuză pentru şoferii care nu respectă ceilalţi participanţi la trafic şi parchează pe unde apucă, deranjând şi bicicliştii și pietonii.

Jurnalistii de la RepublikaNews. a surprins astăzi mai multe imagini care demonstrează faptul că Bulevardul Castanilor s-a transformat într-o imensă parcare.

Practic, o plimbare pe bulevard devine dificilă pentru orice ploieștean din cauza șoferilor care parchează unde le este mai bine, fără a ține cont de nimeni și nimic. Biclicliștii nu au nici o șansă să pedaleze prin locul special amenajat de pe Bulevard.

Spațiul dintre Casa Căsătoriilor și Finanțele locale Ploiești, de pe Bulevardul Castanilor este parcarea șoferilor cu tupeu. Spre exemplu, unul a fost surprins că a parcat pe trecerea de pietoni. La câțiva metri alți doi sunt pe pista de bicicliști. În apropiere o dubă este lăsată în fața APIA, iar unul ocupă pur și simplu o bandă de mers, deși la câțiva metri distanță este o parcare cu plată.

Ploieștenii sunt revoltați și spun că poliția ar trebui să-și facă mai bine datoria

„Nu mai ai pe unde să treci, pe Bulevad. Unde este poliția, domnule? De ce nu-i vede nimeni? Mi se pare jenant să parchezi pe pista de biciclete sau în fața unei instituții, pe Bulevard. Lipsă de respect  a spun o ploieșteanc㔄Bicicliștii sunt ignorați în orașul ăsta. Pur și simplu faci slalom printre mașinile parcate”„Este rușinos. Am văzut și eu câte mașini sunt parcate pe Bulevard. Nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva! Amendați!, a mai adăugat cineva”„Frumusețea este că la câțiva metri se află sediul Poliției Locale. Nu le este jenă să parcheze așa? Ar trebui amendați”

Imaginile au fost surpinse astăzi, la aceeși oră.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office