Politistii prahoveni au iesit la vanatoare de carutasi, de pe DN 1

Publicat in Trafic 09 August 2017 720 ori
Google+ WhatsApp
Politistii prahoveni au iesit la vanatoare de carutasi, de pe DN 1
Politistii prahoveni au iesit la vanatoare de carutasi, de pe DN 1

Polițiști ai Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a conducătorilor de atelaje hipo care încalcă normele rutiere.

     Au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale (13 pentru viteză excesivă, 15 pentru abateri căruțași etc.), în valoare totală de 14.480 lei.

     De asemenea, ca măsuri complementare au fost reținute patru permise și a fost retras un certificat de înmatriculare auto. 

     În timp ce acționau pe DN 1, în jurul orei 06.50, în localitatea Bărcănești, un echipaj rutier a oprit, pentru verificări, conducătorul unui autoturism.

     În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența alcoolului, rezultând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

     Șoferul, un bărbat din Măneciu, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.