Moment de cosmar! Un sofer a intrat cu masina in plin intr-un urs, la Busteni

Publicat in Trafic 17 Iulie 2017 Actualizat: 17 Iulie 2017 645 ori
Google+ WhatsApp
Moment de cosmar! Un sofer a intrat cu masina in plin intr-un urs, la Busteni
Moment de cosmar! Un sofer a intrat cu masina in plin intr-un urs, la Busteni

În noaptea de 15 / 16 iulie 2017, pe raza localității Bușteni, județul Prahova, un urs a fost lovit de un autoturism, după care a fugit în pădure.

Au fost constituite două echipe formate din jandarmi, reprezentanți ai Ocolului Silvic și ai Asociatiei de vânătoare, ce au căutat în zonă, dar nu au descoperit ursul sau urme de sânge în vegetație. În continuare s-a relaționat cu gestionarul fondului de vânătoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Recomandăm evitarea traseelor montane din zona acestei localități, deoarece există riscul ca, animalul să fie rănit și implicit să devină violent.

Jandarmii montani vor acționa permanent în vederea prevenirii și combaterii unor atacuri din partea animalelor sălbatice.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

In noaptea de 15/16 iunie 2017, pe raza orasului Busteni, un urs s-a refugiat in padure, dupa ce a fost lovit de un autoturism.

          La nivelul Institutiei Prefectului Judetul Prahova s-a luat legatura cu gestionarul Fondului Cinegetic, cu reprezentantii Garzii Forestiere, ai Garzii de Mediu, ai Directiei Silvice si cu autoritatile locale.

          Au fost constituite echipe formate din jandarmi, reprezentanti ai Ocolului Silvic si Fondului Cinegetic, care patruleaza in zona pentru protejarea populatiei.

          Prin intermediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova si al Politiei Locale Busteni a fost informata populatia cu privire la existenta unui potential pericol determinat de existenta animalelor salbatice in general si a unui urs ranit, in special.

          Recomandam locuitorilor si turistilor sa evite deplasarile in padure sau, in cazul in care acestea sunt absolut necesare, sa nu se abata de la traseele de patrulare stabilite de autoritatile competente.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office