Aproape O SUTĂ de amenzi, date de Poliţia Rutieră în doar DOUĂ ORE, la Ploieşti

Publicat in Trafic 25 Februarie 2017 818 ori
Google+ WhatsApp
Aproape O SUTĂ de amenzi, date de Poliţia Rutieră în doar DOUĂ ORE, la Ploieşti
Aproape O SUTĂ de amenzi, date de Poliţia Rutieră în doar DOUĂ ORE, la Ploieşti

Polițiștii prahoveni au organizat mai multe acțiuni la nivel județean pentru reducerea riscului rutier. Au fost aplicate, în total, 301 amenzi contravenționale și au reținut, pentru diverse abateri, 13 permise de conducere si 14 certificate de înmatriculare.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier Ploiești și din cadrul Serviciului Rutier, sprijiniți de efective de ordine publică din cadrul secțiilor urbane, au organizat o razie în municipiul Ploiești, axată pe prevenirea și sancționarea abaterilor rutiere ce stau la baza producerii accidentelor de circulație în localitate.
Deși perioada desfășurării raziei a fost de numai două ore, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale (35 pentru viteză excesivă, 5 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 20 pentru neutilizarea centurii de siguranță, două pentru pietoni, două pentru bicicliști etc.).
De asemenea, polițiștii au reținut șase permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare, iar valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 35.922 lei.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.