Microbuz fără licenţă, depistat de poliţişti

Publicat in Trafic 16 Februarie 2017 508 ori
Google+ WhatsApp
Microbuz fără licenţă, depistat de poliţişti
Microbuz fără licenţă, depistat de poliţişti

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru verificarea modului în care se efectuează transportul public de persoane și cel de mărfuri.

În timp ce acționau pe raza localității Urlați, polițiștii au oprit un microbuz care efectua transport regulat special de persoane, pe ruta Iordăcheanu –Urlați, pentru care transportatorul nu deținea licență de traseu pentru tipul de transport efectuat.
În cauză, operatorul de transport rutier a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 9000 lei, totodată fiind dispusă reținerea atât a plăcuţele cu numerele de înmatriculare cât şi a certificatului de înmatriculare, cu propunere de suspendare a dreptului de utilizare a autovehiculului.

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat o acțiune similară.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.890 lei. Ca măsuri complementare au fost reținute două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.