Două persoane rănite într-un accident la Păuleşti

Publicat in Trafic 08 Februarie 2017 399 ori
Google+ WhatsApp
Două persoane rănite într-un accident la Păuleşti
Două persoane rănite într-un accident la Păuleşti

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc la Păuleşti. O maşină a ieşit în afara părţii carosabile, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei de la condiţiile meteorologice, iar două persoane care au răni mai grave au fost duse la Spitalul Judeţean.

Având în vedere avertizarea emisa de Administraţia Naţională de Meteorologie, Poliția Prahova face următoarele recomandări:
- conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).
- în timpul călătoriei, cei de la volan trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.
- de asemenea, date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile prognozate (ninsori, vânt şi viscol) trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele segmente de drumuri. În acest nedorit caz, este bine ca din autovehicule să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apa potabilă şi cel puţin un telefon mobil cu încărcător la priza auto.
Dacă traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, conducătorii auto sunt rugaţi să scoată autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.