CFR a anulat 44 de trenuri de calatori, marti. Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie

Publicat in Trafic 10 Ianuarie 2017 226 ori
Google+ WhatsApp
CFR a anulat 44 de trenuri de calatori, marti. Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie
CFR a anulat 44 de trenuri de calatori, marti. Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie

Un numar de 44 de trenuri de calatori erau anulate, marti dimineata, din totalul de 1.300 de garnituri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, potrivit listei publicate de companie pe pagina de Facebook.

 

 

"In conditiile in care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulatia trenurilor va fi adaptata si pe parcursul zilei de marti conditiilor meteo nefavorabile. In functie de evolutia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe toate magistralele feroviare. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, s-a luat decizia anularii a 40 (ora 7:00 dimineata) pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri. Masurile operative care se iau au ca prioritate siguranta oamenilor si realizarea legaturilor intre marile orase, pe magistrale. Asa cum s-a intamplat zilele anterioare, si astazi ne vom organiza unde va fi necesar, astfel incat pasagerii sa primeasca ceai cald, cafea, sandvisuri, in functie de posibilitatile din teren", afirma reprezentantii CFR Calatori, intr-o postare pe reteaua de socializare.
Conform sursei citate, circulatia trenurilor este adaptata conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a patru regionale: Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.
"Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare. In cursul acestei zile legatura pe calea ferata intre Bucuresti si Constanta si retur este asigurata! Vom face actualizari periodice, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren", precizeaza compania.
Pasagerii sunt rugati ca inainte de plecarea la drum sa se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca sau sa verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut in minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB.
Pentru cei aflati deja in tren, se poate accesa de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), se introduce numarul exact al trenului in casuta indicata si click pe Informatii tren. Astfel, se pot obtine informatii in timp real despre statia care urmeaza, daca trenul are sau nu intarziere, despre minutele de stationare in urmatoarea gara si timpul estimat de sosire.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office