Soferul unei Mazda 6, cautat pe Facebook dupa ce a lovit doua masini si a fugit de la locul faptei! Distribuie!

Publicat in Trafic 09 Ianuarie 2017 952 ori
Google+ WhatsApp
Soferul unei Mazda 6, cautat pe Facebook dupa ce a lovit doua masini si a fugit de la locul faptei! Distribuie!
Soferul unei Mazda 6, cautat pe Facebook dupa ce a lovit doua masini si a fugit de la locul faptei! Distribuie!

Soferul unui autoturism marca Mazda 6 este cautat de proprietarii a doua masini pe care le-a avariat, pe o strada din centrul Ploiestiului, dupa care a fugit de la locul faptei.

 

Accidentul a avut loc pe strada Elena Doamna, la ora 00:30, iar imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere amplasata in curtea unui imobil din zona.

Proprietarii celor doua autoturisme avariate il cauta, acum, pe faptas, pe Facebook, unde au solicitat ajutorul prietenilor pentru a-l identifica.

"Hai sa il gasim!
Sambata seara, pe data de 8.01.2016, h 00:30, o Mazda 6, fabricație 2015/2016, de culoare închisă, a lovit 2 mașini parcate in fata portii: a mea si a vecinului. Dupa incidentul petrecut in Ploiești, PH, in centrul orașului (zona Elena Doamna), șoferul si-a continuat liniștit drumul, lăsând in urma lui câteva frânturi din far si capacul din bara-fata care acopera inelul de tractare. Scopul acestei postări are 2 direcții:
1. Daca tu, șofer al Mazdei, te regăsești in aceasta descriere, trimite-mi un PM si-ti înapoiez capacul.
2. Pentru toti cei care vor vedea in următoarele zile o Mazda 6 avariata: va rog sa-i retineti numărul de înmatriculare si sa descoperim împreuna cine este misteriosul șofer.
Atașez un video care surprinde exact imaginile in care Mazda lovește inițial masina mea, iar apoi pe a vecinului.
SHARE, va rog!!!
"
, este mesajul postat pe Facebook de proprietarul uneia dintre masinile avariate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office