Atentie, soferi! Restricții de trafic în Câmpina

Publicat in Trafic 21 Iulie 2016 266 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Restricții de trafic în Câmpina
Atentie, soferi! Restricții de trafic în Câmpina

Primăria Câmăpina oferă, prin intermedul unui comunicat de presă, informații cu privire la noile restricţii de trafic pentru lucrarea de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă pe strada Calea Doftanei.


"În perioada 26 iulie 2016 - 01 septembrie 2016, circulaţia rutieră pe strada Calea Doftanei (tronsonul cuprins între intersecţia cu str. B.P.Hasdeu şi intersecţia cu str. Ecaterina Teodoroiu) va fi închisă în scopul realizării lucrărilor de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă. Culoarul de trecere va fi destinat exclusiv acţiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă ale autorităţilor abilitate.

În acest sens, conducătorilor auto le adresăm rugămintea de a utiliza traseele alternative de circulaţie, precum str. Bobâlna sau strada Al.I.Cuza (cu respectarea restricţiilor de circulaţie în vigoare).
Cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zona afectată pentru disconfortul şi inconvenientele inevitabile şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie."

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.