Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Traficul pe drumul spre mare este îngreunat

Publicat in Trafic 09 Iulie 2016 357 ori
Google+ WhatsApp
Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Traficul pe drumul spre mare este îngreunat
Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Traficul pe drumul spre mare este îngreunat

Mai multe accidente în lanţ au avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Mai întâi, şapte maşini s-au ciocnit în jurul orei 7:00, iar la nicio oră distanţă de primul incident, alte nouă autoturisme au fost implicate într-un accident asemănător. Potrivit politiştilor, tamponările ar fi avut loc din cauză că şoferii nu au respectat distanţa regulamentară. 

UPDATE: Un alt accident în lanţ a avut loc pe Autostrada Soarelui în jurul orei 9:30, la doar câţiva kilometri distanţă de locul unde în urmă cu câteva ore alte maşini s-au ciocnit. În carambol au fost implicate cinci autoturisme, iar o persoană a fost rănită uşor.

Primul accident s-a petrecut la kilometrul 114 pe Autostrada Soarelui. Maşinile care au fost implicate în coliziune se îndreptau dinspre Bucureşti înspre Constanţa. A fost de ajuns să se lovească primele două maşini, iar imediat după alte cinci au fost izbite de ele, asta pentru că nu au păstrat distanţa de mers regulamentară, iar viteza mare pe care o aveau nu le-a permis să oprească.

La nicio oră distanţă de primul incident, alte nouă maşini au fost implicate într-o nouă coliziune. Potrivit poliţiştilor, accidentul în lanţ s-ar fi produs tot din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare. Se pare însă că şi soarele care ar fi "orbit" şoferii ar fi un factor care a contribuit la aceste ciocniri. 

În urma celor două ciocniri în lanţ, nu au rezultat victime.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care sunt în drum spre mare să reducă viteza şi să păstreze o distanţă mai mare decât cea legală pentru a se evita accidentele în lanţ.

Traficul pe Autostrada Soarelui este îngreunat, iar cele 21 de maşini implicate în cele trei accidente sunt staţionate pe banda de urgenţă. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.