Şoferii vitezomani din Prahova au fost dur sancţionaţi

Publicat in Trafic 23 Iunie 2016 345 ori
Google+ WhatsApp
Şoferii vitezomani din Prahova au fost dur sancţionaţi
Şoferii vitezomani din Prahova au fost dur sancţionaţi

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea a două dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv: viteza excesivă și abaterile comise de bicicliști.

 

 

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare de 34.075 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute șapte permise de conducere auto și retrase două certificate de înmatriculare auto.

Acțiune a Biroului Rutier Ploiești

Și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au organizat o acțiune pentru depistarea cazurilor de nerespectare a regimului legal de viteză. Astfel, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.550 lei, și au fost reținute două permise de conducere.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.