Câte accidente rutiere au avut loc în Prahova în ultimele 24 de ore

Publicat in Trafic 25 Februarie 2016 334 ori
Google+ WhatsApp
Câte accidente rutiere au avut loc în Prahova în ultimele 24 de ore
Câte accidente rutiere au avut loc în Prahova în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahovaau fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

  • În ziua de 24.02.2016 s-au efectuat două misiuni de asanare muniție

În orașul Mizil și în comuna Valea Călugărească, echipajele de pirotehniști au intervenit cu o autospecială pirotehnică și mijloace specifice, pentru asanarea a două proiectile explozive descoperite la o proprietate particulară, respectiv pe domeniul public.

Proiectilele explozive de 76mm și 82 mm, au fost ridicate, transportate și depozitate în vederea detonării ulterioare.

Cele două intervenții s-au desfășurat în condiții de siguranță, atât pentru cetățeni cât și pentru specialiștii pirotehniști.

  • 24.02.2016, ora 17:56 – asigurare zonă accident rutier

În comuna Teișani, DN1A – km116+300, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială lucru cu apă și spumă pentru asigurarea zonei la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma acestuia, autovehiculele au fost avariate. Cei doi șoferi au fost asistați medical de către un echipaj al SAJ Prahova.

Echipajele de pompieri au acţionat pentru deconectarea bornelor de la acumulatorii autoturismelor, îndepărtarea resturilor de pe carosabil și asigurarea zonei.

  • 24.02.2016, ora 09:35 – asigurare zonă accident rutier

În comuna Cocorăștii Colț, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei la un accident rutier.

În urma acestuia, un autoturism a fost avariat, iar șoferul, un bărbat în vârstă de 48 de ani și care nu prezenta marcă traumatică, a refuzat examinarea medicală.

Echipajele de pompieri au acţionat pentru balizarea și asigurarea zonei.

  • 24.02.2016, ora 08:22 – asigurare zonă accident rutier

În municipiul Ploiești, Str. Eroilor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei la un accident rutier produs între un autoturism și un buldoexcavator.

În urma acestuia, autovehiculele au fost avariate. Cei doi conducători auto au fost asistați medical, iar o femeie de 19 ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la spital.

Echipajele de pompieri au acţionat pentru deconectarea bornelor de la acumulatorii autovehiculelor și asigurarea zonei.

  • 24.02.2016, ora 06:37 – salvare animal

În comuna Bărcănești, sat Românești, echipajele de salvatori au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru salvarea unui animal – câine, prins într-un gard de fier forjat. Câinele a fost extras în viață.

  • Echipajele SMURD au intervenit în 30 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.