Razii în Prahova pentru depistarea şoferilor aflaţi în stare de ebrietate

Publicat in Trafic 18 Februarie 2016 218 ori
Google+ WhatsApp
Razii în Prahova pentru depistarea şoferilor aflaţi în stare de ebrietate
Razii în Prahova pentru depistarea şoferilor aflaţi în stare de ebrietate

Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și desfășurat 10 acțiuni având ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 266 de conducători auto și au fost controlate 223 de autovehicule de transport persoane și mărfuri.

 

Având în vedere neregulile depistate, polițiștii rutieri au constatat două infracțiuni și 446 de contravenții, sancționând astfel diferite abateri de la legislația rutieră (114 pentru viteză excesivă; 26 pentru abateri ale pietonilor; 76 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reținute 21 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare auto.

De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. În urma activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat trei infracțiuni în flagrant și 117 de contravenții (dintre care 49 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 43 la O.U.G. nr. 195/2002, două la Legea nr. 12/1990 etc.), în valoare totală de 31,65 mii lei.

Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 213 autovehicule și au legitimat 406 persoane.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office