Atentie unde va opriti masinile in Ploieşti. Politistii locali aplică sanctiuni pentru nerespectarea indicatorelor rutiere

Publicat in Trafic 15 Februarie 2016 521 ori
Google+ WhatsApp
Atentie unde va opriti masinile in Ploieşti. Politistii locali aplică sanctiuni pentru nerespectarea indicatorelor rutiere
Atentie unde va opriti masinile in Ploieşti. Politistii locali aplică sanctiuni pentru nerespectarea indicatorelor rutiere

Poliția Locală Ploiești prin Serviciul Circulație pe Drumurile Publice desfășoară activități specifice, potrivit competențelor legale, de supraveghere a traficului rutier, în vederea depistării conducătorilor de autovehicule care nu respectă o bună conduită pe raza municipiului.

 

În perioada 12 - 14 februarie 2016, polițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră au întreprins o serie de controale pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, precum și accesul pe interzis - potrivit prevederilor art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002, încălcând și mențiunile Hotărârii de Consiliu Local nr. 228/2006 referitoare la blocarea cu vehicule a accesului sau ieșirii din proprietăți.

Astfel, în urma controalelor au fost sancționați contravențional 32 conducători de autovehicule, cu amenzi în valoarea totală de 4.830 lei, deoarece au circulat neregulamentar pe mai multe străzi din municipiu, respectiv: Vasile Alecsandri, Primăverii, Cuza Vodă, Democrației, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Gh. Gr. Cantacuzino și Bulevardul Independenței, nerespectând semnificația indicatoarelor rutiere. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru blocarea accesului pe două proprietăți situate pe străzile Dr. Bagdazar și Emile Zola.

Totodată, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au acționat și pentru fluidizarea traficului rutier în zona Halelor Centrale, precum și în intersecțiile aglomerate din municipiu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.