Trafic intens pe DN1 Ploiesti- Brașov. Aglomeratie la intrarea în staţiunile montane

Publicat in Trafic 12 Februarie 2016 455 ori
Google+ WhatsApp
Trafic intens pe DN1 Ploiesti- Brașov. Aglomeratie la intrarea în staţiunile montane
Trafic intens pe DN1 Ploiesti- Brașov. Aglomeratie la intrarea în staţiunile montane

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este intens pe DN1 Ploiesti- Brașov, în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. La intrarea în Comarnic și la intrarea în Bușteni, pe sensul de urcare, se circulă în coloană, însă autovehiculele sunt în mișcare.

 

 

(Problemele de fluentă de pe tronsonul Ploiești — Brașov al DN1 se datorează și diminuării capacității de circulație a DN1, ca urmare a trecerii de la două, la o bandă de circulație, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Brașov).

Pentru evitarea aglomerației de pe DN1 (care se formează, de obicei, la sfârșit de săptămână), pot fi utilizate următoarele variante alternative:

— către Brașov

* A3 București — Ploiești, DN1A Ploiești — Vălenii de Munte — Cheia — Săcele;

— Către Sinaia

* DN7 București — Bâldana, DN 71 Bâldana — Târgoviște — Fieni — Sinaia.

În zona Bran — Moeciu se poate ajungepe A1 București — Pitești, DN73 Pitești — Brașov, mult mai ușor decât pe traseul DN7 București — Bâldana, DN71 Bâldana — Târgoviște, DN72A Târgoviște — Valea Mare-Pravăț și DN73 Valea Mare-Pravăț — Brașov, cu precizarea că, deși această rută trece prin multe localități în care limita maximă de viteză este de 50 km/h, se merge constant, fără probleme deosebite de fluentă (spre deosebire de tronsonul Comarnic — Brașov al DN1).

Pe DN1A Săcele — Cheia — Ploiești circulația se desfășoară fără probleme.

Autostrada A1 poate prelua fără probleme valorile mari de trafic, singura zonă în care se pot forma coloane, în a a doua parte a zilei, este la ieșirea din București, pe Bulevardul Iuliu Maniu și pe strada Valea Cascadelor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office