Restricţii de circulatie pe Soseaua Vestului din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

Publicat in Trafic 28 Ianuarie 2016 548 ori
Google+ WhatsApp
Restricţii de circulatie pe Soseaua Vestului din cauza lucrărilor la liniile de tramvai
Restricţii de circulatie pe Soseaua Vestului din cauza lucrărilor la liniile de tramvai

Primaria Municipiului Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii, informeaza cetatenii ca, in aceasta perioada se executa lucrari la calea de rulare a traseului tramvaiului 102 pe Soseaua Vestului, pe tronsonul cuprins intre Intersectia Soseaua Vestului cu strada Malu Rosu si intersectia Soseaua Vestului cu strada Depozitelor.

 

Astfel, pana pe data d e6 februarie 2016, in scopul derularii cu rapiditate si in conditii de siguranta a lucrarilor sus mentionate, circulatia pe tronsonul indicat va fi restrictionata, urmand ca in zona sa circule numai mijloacele de transport in comun. 

Amintit ca lucrarile sus mentionate se inscriu in obiectivul de investitii “Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare – etapa II: Intersectie Republicii  - Bucla Vest”. Municipalitatea ploiesteana isi cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrari si recomanda, pe cat posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office