Macara prăbuşită peste trei maşini la Comarnic. Patru persoane, RĂNITE

Publicat in Trafic 21 Decembrie 2015 501 ori
Google+ WhatsApp
Macara prăbuşită peste trei maşini la Comarnic. Patru persoane, RĂNITE
Macara prăbuşită peste trei maşini la Comarnic. Patru persoane, RĂNITE
Patru persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţă, după ce o macara a căzut dintr-un camion care transporta lemne şi a avariat trei maşini, pe drumul naţional 1, în oraşul prahovean Comarnic, şoferul camionului, care a fost oprit de poliţişti, spunând că nu a observat că utilajul a căzut.
 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Prahova, o macara folosită la încărcarea şi descărcarea lemnelor a căzut, luni dimineaţă, dintr-un camion, avariind trei maşini pe drumul naţional 1, în oraţul Comarnic, din judeţul Prahova, informează Mediafax.
Camionul încărcat cu lemne, peste care se afla macaraua, cobora dinspre munte către Ploieşti, iar în dreptul oraşului Comarnioc macaraua s-a desprins şi a căzut peste trei autoturisme care circulau pe sensul de urcare către staţiunile montane. 
 
Şoferul autocamionului şi-a continuat drumul şi, oprit fiind de către poliţişti la o distanţă de câţiva kilometri, în apropiere de municipiul Câmpina, a declarat că nu a observat că macaraua a căzut. 
În urma incidentului, cele trei autoturisme au fost avariate, iar patru persoane aflate în acestea au fost rănite uşor. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office