Autostrada Bucureşti-Ploieşti va avea parcări şi benzinării

Publicat in Trafic 03 Iulie 2015 600 ori
Google+ WhatsApp
Autostrada Bucureşti-Ploieşti va avea parcări şi benzinării
Autostrada Bucureşti-Ploieşti va avea parcări şi benzinării

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a lansat o licitaţie pentru construcţia unor parcări de scurtă durată şi a unor spaţii de servicii pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, şosea deschisă în urmă cu trei ani.

 

Valoarea estimată a contractului este de circa 51 de milioane de lei, potrivit zf.ro.

Această licitaţie vine în contextul în care la începutul anului CNADNR a mai lansat alte două licitaţii pentru realizarea unor studii care să justifice construcţia unor spaţii de servicii pe mai multe tronsoane de autostrăzi, inclusiv pe Bucureşti-Ploieşti.

Autostrada Bucureşti – Ploieşti nu este finalizată integral. Un tronson de 6,5 kilometri dintre şoseaua Petricani din Capitală şi centura Bucureştiului nu este încă deschis circulaţiei.

Un singur nod rutier

Pe cei 56 de kilometri de autostradă care sunt deschişi circulaţiei pe Bucureşti-Ploieşti este funcţional doar un singur nod rutier de intrare-ieşire, şi anume, cel care face legătura cu localităţile Snagov şi Ghermăneşti.

CNADNR a reziliat contractul cu italienii de la Pizzarotti, care au făcut 3,2 kilometri din cei 6,5 kilometri, şi a scos la licitaţie un contract pentru finalizarea a 3,3 kilometri din „ciotul” de autostradă în urmă cu mai puţin de două luni.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.