Atenţie! Şoferii vor fi opriţi în trafic pentru a răspunde unui set de întrebări

Publicat in Trafic 09 Iunie 2015 902 ori
Google+ WhatsApp
Atenţie! Şoferii vor fi opriţi în trafic pentru a răspunde unui set de întrebări
Atenţie! Şoferii vor fi opriţi în trafic pentru a răspunde unui set de întrebări

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare, anunţă CNADNR. 

Acțiunea  se  va  desfășura  în  puncte  determinate  prin metode  statistice,  pe  întreaga  rețea  de  drumuri naționale din România.  

În aceste puncte vor fi echipe de recenzori și agenți de circulație care vor invita conducătorii de vehicule pe o banda de rezervă (acostament sau banda Ia) și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în: 
•originea plecării în cursa (ex.: București, Zalău);
•destinația cursei (ex.: Suceava, Budapesta); 
•ruta (ex.: București Pitești Sibiu Deva Arad Nădlac); 
•scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri); 
•pentru vehicule de transport  marfă: felul mărfii; 
•pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri. 
Precizăm că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de înmatriculare identificare.  

Menționăm că întrebările vizează direcțiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informațiile solicitate fiind complet anonime. 

Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite. Fiind vorba despre oacțiune  de  interes  public,  CNADNR  SA  roagă  conducătorii  de  vehicule  să  colaboreze  cu  recenzorii astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții optime și într-un timp cât mai redus.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.