Circulație RESTRICȚIONATĂ într-o intersecție importantă din Ploiești

Publicat in Trafic 29 Mai 2015 1118 ori
Google+ WhatsApp
Circulație RESTRICȚIONATĂ într-o intersecție importantă din Ploiești
Circulație RESTRICȚIONATĂ într-o intersecție importantă din Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti informează ploieştenii că începând de marţi, 2 iunie a.c., ora 9.00, se vor efectua lucrări de reabilitare la linia de tramvai 101, în intersecţia str. Ştefan Greceanu – str. Nicolae Bălcescu cu str. Dobrogeanu Gherea – str. Neagoe Basarab.

 

Ca atare, circulaţia rutiera se va efectua după cum urmează:

- strada Neagoe Basarab va fi închisă traficului rutier (tronson strada Iaşului – str. Ştefan Greceanu) până la finalizarea lucrărilor la calea rulare tramvai. Accesul se va face prin străzile Iaşului sau Poştei.

- după finalizarea lucrărilor la calea rulare tramvai, refacerea carosabilului se va face în două etape; Traficul rutier se va face cu restricţii de circulaţie, amenajându-se câte o bandă circulaţie pe sensul str. Ştefan Greceanu – str. Nicolae Bălcescu şi câte o bandă de circulaţie pe sensul str. Dobrogeanu Gherea – str. Neagoe Basarab.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.