Accident cu DOUĂ VICTIME la Sinaia. O maşină a intrat pe contrasens pe DN1

Publicat in Trafic 15 Februarie 2015 1495 ori
Google+ WhatsApp
Accident cu DOUĂ VICTIME la Sinaia. O maşină a intrat pe contrasens pe DN1
Accident cu DOUĂ VICTIME la Sinaia. O maşină a intrat pe contrasens pe DN1

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe DN 1, la ieşirea din Sinaia către Comarnic. Două persoane au fost rănite, iar circulaţia în zonă a fost întreruptă pentru aproximativ o jumătate de oră.

 

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe DN1 Sinaia - Comarnic, la kilometrul 117+100 de metri, în zona Izvorul Rece, şi a implicat două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei în curbă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 9:25, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat pe DN1 Sinaia - Comarnic, la kilometrul 117+100 de metri, în zona Izvorul Rece.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.