Drumarii nu-si fac treaba: in zona Carrefour-Bricostore-Metro-Baumax se circula periculos

Publicat in Trafic 03 Decembrie 2009 Actualizat: 04 Decembrie 2009 892 ori
Google+ WhatsApp
Drumarii nu-si fac treaba: in zona Carrefour-Bricostore-Metro-Baumax se circula periculos

Prima dată am vorbit la emisiunea Atitudine despre lipsa marcajelor din zona comercială Carrefour-Bricostore-Metro-Baumax acum vreo 10 zile. I-am făcut incompetenţi şi - cred eu - cretini pe cei responsabili de acest lucru, în condiţiile în care asfaltarea zonei se terminase de mult. 

Luni, în emisiunea pe care o fac cu Dragoş Pătraru la Prahova TV, am reluat tema. 

De data asta, am folosit termenul "nesimţiţi" şi am explicat că un tataie de la Buzău, sosit prima dată în zonă, nu se poate orienta în hăţişul de benzi, care se termină aiurea, şi sensuri giratorii de la ieşirea din Ploieşti. Am explicat şi că, dacă vine iarna peste noi, o zăpadă de doar 10 centimetri va face să dispară şi bruma de delimitare prin înălţime a carosabilului. 

Ei bine, a avut efect: drumarii au executat de urgenţă marcarea benzilor rutiere din zonă, astfel că situaţia e un pic mai bună. Nu cu mult, însă, aşa cum se poate vedea din galeria foto de mai jos: lipsa indicatoarelor de sens şi a marcării bordurilor şi refugiilor face ca, din când în când, un rătăcit să o ia pe contrasens. În plus, nici curăţenia nu e tocmai punctul forte al zonei.

Aşadar, reluăm tonul care aduce efectul: cât credeţi că o să le ia cretinilor, nesimţiţilor şi incompetenţilor de la Secţia Prahova a Administraţiei Naţionale a Drumurilor să facă din zona Carrefour-Bricostore-Metro-Baumax  o zonă sigură pentru şoferi?

 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.