Accident TERIBIL în Bucov. O femeie însărcinată a fost RĂNITĂ

Publicat in Trafic 13 Decembrie 2014 1476 ori
Google+ WhatsApp
Accident TERIBIL în Bucov. O femeie însărcinată a fost RĂNITĂ
Accident TERIBIL în Bucov. O femeie însărcinată a fost RĂNITĂ
Trei persoane, între care o femeie însărcinată, au fost rănite vineri după-amiază într-un accident rutier care s-a petrecut pe DN 1B, între Ploieşti şi Mizil. 

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, evenimentul rutier a avut loc la ieşirea din localitatea Bucov spre Mizil, trei persoane fiind rănite în urma impactului dintre două autoturisme. 

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat că una dintre persoanele rănite este o femeie de 35 de ani, care are o sarcină de 23 de săptămâni. Aceasta purta centura de siguranţă în momentul impactului, ea suferind un traumatism abdominal şi o contuzie de coloană cervicală şi fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. De asemenea, soţul ei, în vârstă de 34 de ani, a suferit o contuzie de coloană cervicală, însă a refuzat asistenţa medicală şi transportul la spital. 

Cea de-a treia persoană rănită în accident este un bărbat de 62 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism toracic şi un traumatism la gamba stângă, fiind transportat la SJU Ploieşti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.