Poliţiştii din Prahova au primit benzină. Îi aşteptăm în stradă…

Publicat in Trafic 12 Noiembrie 2009 1248 ori
Google+ WhatsApp
Poliţiştii din Prahova au primit benzină. Îi aşteptăm în stradă…
Poliţiştii din Prahova au primit benzină. Îi aşteptăm în stradă…

Poliţia Prahova nu mai are nici o scuză pentru lipsa deplasărilor în teren. Sorin Oprea, noul şef al IPJ Prahova, a făcut demersuri pe lângă IGPR care i-a aprobat alocarea a opt tone de combustibil, în valoare de 30.000 lei. Cantitatea va fi suplimentată “până la asigurarea în totalitate a plafonului necesar. Din aceste considerente toate misiunile planificate vor fi executate cu maximă operativitate”.

Amintirea unu: ultima oară că o secţie de poliţie din Ploieşti s-a văitat că n-are benzină pentru deplasări, a primit, la mişto, două bonuri de 50 de lei şi recomandarea televizată a lui Iulian Bach “să mai patruleze şi pe jos”. Ia patrulează tu, nene, toată şoseaua Nordului, cu tot cu aleile dintre blocuri, să vezi cum e…

Amintirea doi: acum vreo lună, în Carrefour Ploieşti, într-o duminică, nişte oligofreni pornesc un extinctor de mari dimensiuni şi umplu de spumă tot holul. Cei de la Carrefour cheamă poliţia, vin doi agenţi, care îi legitimează pe cretinei şi dau să plece. “Păi nu-i luaţi la secţie?”, întreabă stupefiat un oficial Carrefour. “Nu, că am venit cu autobuzul…”

Amintirea trei: ieri îmi spune un prieten: “am văzut o maşină de poliţie în cartier, rula încet, ca în filmele americane. N-am văzut aşa ceva de când stau acolo…”

Nu mai e nici un secret că, deocamdată, sunt fan Sorin Oprea, nu? Să vedem cât îl ţine atitudinea asta…

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro