Autobuzele vor circula deviat, miercuri, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"

Publicat in Trafic 05 Aprilie 2022 578 ori
Google+ WhatsApp
Autobuzele vor circula deviat, miercuri, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"
Autobuzele vor circula deviat, miercuri, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"

Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 06.04.2022, in intervalul 16:00 – 21:30, in situatia in care str. Stadionului va fi inchisa circulatiei rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:
- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu si intoarce in sensul giratoriu situat la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu statie de debarcare/imbarcare Gradinari de pe str. Mihai Bravu.
Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu, dupa care traseu normal.
Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.
Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezenti in zona.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.