La Ploiesti (nu) se doarme! Poliția și RAR Bucuresti îi vânează pe cei care au modificat sistemul de evacuare

Publicat in Trafic 30 Iunie 2021 Actualizat: 30 Iunie 2021 17274 ori
Google+ WhatsApp
La Ploiesti (nu) se doarme! Poliția și RAR Bucuresti îi vânează pe cei care au modificat sistemul de evacuare
La Ploiesti (nu) se doarme! Poliția și RAR Bucuresti îi vânează pe cei care au modificat sistemul de evacuare

In timp ce Ploiestiul a devenit un maidan al catorva oligofreni cu aere de smecherasi, care si-au "tunat" masinile si motoarele cu scopul de a fi cat mai zgomotoase (fiindca de viteza nu se pune problema, cazanele nu prind 70km/h de la Gara de Sud la statuia Radu Stanian), in alte orase Politia si RAR continua actiunile de verificare a autovehiculelor din punct de vedere tehnic.

Zeci de motociclisti au fost depistati, in ultimele 24 de ore, cu modificari ale sistemelor de evacuare si au fist lasati fara permis. La fel si un cazul autoturismelor. E simplu, dar la Ploiesti nu se vrea. 

Un radar amplasat in giratoriul de la Gara de Sud nu e altceva decat o gluma de care rad toti posesorii de rable Tefal. Pleaca radarul, se intorc cazangiii. Pe vremuri, se faceau actiuni ascunse, sau cel putin nu atat de evidente, iar rezultatele erau pe masura. Dupa cum am mai scris, nu vorbim despre 200 de cretini, ci de doar 2-3 care noapte de noapte tin treji sute de oameni, unii bolnavi, altii sugari etc.

 Despre actiunea din alte orase, unde se poate, fara scuze:

În noaptea de 29/30 iunie, Brigada Rutieră a Capitalei a organizat activități de control în trafic în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român. Scopul controlului a fost unul mai puțin obișnuit, și anume identificarea și sancționarea celor care poluează sonor ca urmare a modificării sistemelor de evacuare ale mașinilor și motocicletelor. În afară de sistemele de evacuare, desigur au fost verificate aspectele obișnuite, cum sunt starea tehnică a mașinilor, legalitatea luminilor existente pe mașini, dar și valabilitatea inspecției tehnice periodice sau legalitatea foliilor montate pe geamuri.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, au fost controlate aproape 100 de autovehicule și aplicate zeci de sancțiuni contravenționale, în valoare de zeci de mii de lei, majoritatea sancțiunilor fiind aplicate pentru defecțiuni tehnice la sistemul de evacuare a noxelor, modificări neomologate aduse autovehiculelor și alte deficiențe tehnice. De asemenea, în cadrul activităților de control, au fost reținute zeci de certificate de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice constatate cu sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.