A murit Alex Topârceanu, fiul Janinei si al lui Iulian Toparceanu, decedati si ei in accidentul de pe DN1

Publicat in Trafic 16 Mai 2021 Actualizat: 16 Mai 2021 577490 ori
Google+ WhatsApp
A murit Alex Topârceanu, fiul Janinei si al lui Iulian Toparceanu, decedati si ei in accidentul de pe DN1
A murit Alex Topârceanu, fiul Janinei si al lui Iulian Toparceanu, decedati si ei in accidentul de pe DN1

 

Tânărul Alexandru Gabriel Topârceanu a trecut în nefiinţă, ieri, la vârsta de numai 22 de ani, după ce a suferit un grav accident rutier în data de 7 mai, pe DN1, accident în care părinţii săi, Iulian şi Janina Elena Topârceanu, au murit pe loc.

Student eminent, un tânăr cu un comportament ireproşabil, iubit de cei din jur, Alex lasă un gol imens, mai ales în sufletul surorii sale, Iulia, singura care a scăpat cu viaţă din acel teribil accident. Iată cum s-a destrămat, într-o singură clipă fatidică din momentul accidentului, o frumoasă familie, exemplu pentru oraşul Breaza. Dumnezeu să-i odihnească pe cei decedaţi şi să o aibă în grijă pe fetiţa rămasă pe acest Pământ, cu sufletul pustiit.

Iată mesajul fostului primar al Ploieştiului, Mircea Ionescu, îndurerat de pierderea nepoţilor săi în tragicul accident:

„DEVASTAŢI DE DURERE ÎN SUFLET COMUNICĂM:
După ce cu câteva zile în urmă, nepoata mea, Janina Elena Topârceanu și soțul ei Iulian au plecat la cele veșnice, ieri, 15 mai 2021, inima fiului lor, Alexandru Gabriel, a încetat să mai bată. Suferința bunicilor, alături de care a crescut, a surioarei lui, Iulia, a rudelor este nemărginită. Speranţa de a fi salvat din accidentul auto în care au pierit părinții lui s-a năruit. La 22 de ani ,studentul eminent, Alex, Alexuţul bunicilor și al celor apropiați, a trecut fără voia lui, alături de părinți.
Să știi, Alex, că lași în urmă iubirea rudelor, a prietenilor, a colegilor studenți, a cartierului, care îți vor păstra veșnic amintirea unui tânăr educat, cu o conduită ireproșabilă.
Drum lin și lumină!
Dumnezeu să te aibă în pază, scumpul și iubitul nostru ALEXANDRU GABRIEL TOPARCEANU!"

Sursa www.gazetaph.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.