Șofer prins drogat în trafic, pe DN1, în Prahova

Publicat in Trafic 11 Martie 2021 802 ori
Google+ WhatsApp
Șofer prins drogat în trafic, pe DN1, în Prahova
Șofer prins drogat în trafic, pe DN1, în Prahova

Șoferii prinși băuți la volan au devenit, deja, o obișnuință, însă, din păcate, muți conducători auto sunt depistați în trafic chiar și sub influența substanțelor psihoactive, așa cum s-a întâmplat, în cursul zilei de marți, într-o acțiune la nivel național a Poliției Rutiere. 15 dintre șoferii verificați au acum dosar penal pentru pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Unul dintre exemple este cel al unui șofer depistat conducând un autoturism, pe Drumul Național 1, în județul Prahova, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, fiind drogat cu cannabis. Un alt bărbat a fost depistat conducând un autoturism, în municipiul Giurgiu, în timp ce se afla sub influența heroinei și amfetaminei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.