Nicio zi fără controale în trafic în Prahova. Au curs amenzile

Publicat in Trafic 12 Noiembrie 2020 520 ori
Google+ WhatsApp
Nicio zi fără controale în trafic în Prahova. Au curs amenzile
Nicio zi fără controale în trafic în Prahova. Au curs amenzile

Nicio zi fără controale în trafic în Prahova., iar ziua de ieri nu a fost fiferită. În acşiuena rutieră de ieri, acesta a vizat traficul de pe DN1B pe raza localității Bucov. A fost verificată legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel, la acțiunea desfășurată, poliţiştii au verificat peste 70 de autovehicule dintre care peste 30 de autovehicule destinate transportulului public de persoane.

În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale (dintre care 1 pentru nerespectarea prevederilor legale conform Legii nr. 55/2020), în valoare de peste 4.000 de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.