Atentie, soferi! Vineri se inchide Bulevardul Castanilor. Vezi aici de ce

Publicat in Trafic 24 Octombrie 2019 2210 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Vineri se inchide Bulevardul Castanilor. Vezi aici de ce
Atentie, soferi! Vineri se inchide Bulevardul Castanilor. Vezi aici de ce

Ziua Armatei va fi marcată pe 25 octombrie la Ploieşti, prin ceremonii militare şi religioase, depuneri de coroane, defilare a trupelor terestre şi un survol cu avioane din cadrul aeroclubului de la Strejnic. Vineri, timp de o oră, vor exista şi restricţii de trafic pe Bulevardul Independenţei, în apropierea Monumentului Vânătorilor de lângă Gara de Sud.

Evenimentele dedicate Zilei Armatei au început la Ploieşti încă de pe 14 octombrie, când a fost dat startul unor competiţii de fotbal şi tenis la Parcul Municipal Vest, în timp ce pe 22 octombrie, Cercul Militar a găzduit un simpozion pe aceeaşi temă. Ultimul antrenament general e programat joi, la Baza 2 Logistică "Valahia", iar ceremoniile tradiţionale dedicate acestui eveniment vor avea loc vineri. Conform programului oficial, transmis de Prefectura Prahova, la ora 10.00 va avea loc constituirea dispozitivului la Monumentul Vânătorilor din faţa Gării de Sud. Tot atunci urmează să fie oprită şi circulaţia pe Bulevardul Independenţei, timp de o oră. Programul cuprinde intonarea imnului de stat, prezentarea onorului, serviciul religios, salutarea drapelului, alocuţiuni şi depuneri de coroane de flori şi se va încheia cu o defilare militară şi surol aerian cu avioane de la Aeroclubul "Gh. Bănciulescu", au mai anuţat autorităţile.

Pe durata restricţiilor de trafic vor fi modificate, automat, şi traseele de transport public care ajung la Gara de Sud din Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.