Atentie, soferi! Strada Cozia a intrat in reparatii

Publicat in Trafic 08 Octombrie 2019 708 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Strada Cozia a intrat in reparatii
Atentie, soferi! Strada Cozia a intrat in reparatii

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, informează cetățenii că, începând de luni, 07 octombrie a.c., se vor executa lucrări de refacere a sistemului rutier pe strada COZIA.

            Lucrările vor fi executate de S.C. DRUM CONCPET SRL – SC ANDAUR CONSTRCUTII SRL în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

            Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office