Concurs automobilistic în Ploieşti, pe 5 şi 6 octombrie. Restricţii de trafic în sudul municipiului

Publicat in Trafic 04 Octombrie 2019 601 ori
Google+ WhatsApp
Concurs automobilistic în Ploieşti, pe 5 şi 6 octombrie. Restricţii de trafic în sudul municipiului
Concurs automobilistic în Ploieşti, pe 5 şi 6 octombrie. Restricţii de trafic în sudul municipiului

Municipiul Ploieşti găzduieşte, în perioada 5-6 octombrie, o etapă din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing, competiţie de automobilism care se bucură de o mare popularitate, în special în rândul iubitorilor maşinilor de epocă. În timp ce traseul pentru cursă a fost amenajat la Parcul Municipal Vest, organizatorii pregătesc şi o paradă, care se va deula sâmbătă, pe Bulevardul Independenţei, motiv pentru care autorităţile anunţă restricţii de trafic.

Astfel, în intervalul orar 14:00 - 22:00, se va întrerupe circulaţia autovehiculelor pe Bulevardul Independenţei, de la statuia lui Radu Stanian şi până la Gara de Sud, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis joi. În consecinţă, autobuzele vor circula pe sensul Centru - Sud pe strada Bobâlna, efectuând staţiile ”Pelican” şi ”Liceul de Artă Carmen Sylva”. Pe sensul Sud - Centru, mijloacele de transport în comun vor circula pe strada Democraţiei şi vor opri în staţiile ”13 Decembrie”, ”Covurlui” şi ”Muzeul de Istorie”, au mai transmis autorităţile ploieştene. Traseele troleibuzelor 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco, iar legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu ajutorul celorlalte trasee cu parcurs în zonă. În locul stației ”Coreco Sud”, traseele autobuzelor 1, 2, 30, 32 vor efectua stația ”Gara Sud” din fața P.T.T.R. Sud, comună cu cea a tramvaiului 101.

Competiţia propriu-zisă se va derula în Parcul Municipal Vest, în dreptul sensului giratoriu amenajat în vecinătatea terenurilor de sport, au transmis organizatorii, care au publicat regulamentul întrecerii pe site-ul propriu, klausenburgretro.ro, unde au anunţat că le etapa din Ploieşti sunt înscrişi peste 50 de participanţi.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office