6 taximetriști ,,pirați” depistați pe drumurile publice din Prahova

Publicat in Trafic 07 August 2019 Actualizat: 07 August 2019 585 ori
Google+ WhatsApp
6 taximetriști ,,pirați” depistați pe drumurile publice din Prahova
6 taximetriști ,,pirați” depistați pe drumurile publice din Prahova

Ieri, în baza Planului de acțiune emis de I.G.P.R pentru depistarea și sancționarea persoanelor neautorizate care efectuează transport de persoane, polițiștii prahoveni au depistat șase conducători auto, față de care au luat măsurile ce se impun.

Astfel, încă de la primele ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au identificat în trafic, pe raza mun. Ploiești, pe str. Ștrandului, un autoturism al cărui conducător auto efectua transport rutier contra cost de persoane, pe traseul Ploiești-Urlați.


Față de bărbatul de 49 de ani, din orașul Boldești Scăieni,polițiștii au aplicat sancțiunea contravențională în valoare de 1.000 de lei, precum și reținea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

Tot pe strada Ștrandului din municipiu, polițiștii Biroului Rutier Ploiești, au depistat un alt conducător auto în vârstă de 59 de ani, care efectua transport de persoane neautorizat, contra cost, de această dată pe ruta Ploiești-Valea Călugărească.

La data de 6 august, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni au oprit pentru control un autovehicul despre care existau indicii că ar efectua transport de persoane contra cost, în acesta fiind găsiți șase pasageri care au precizat că urmau să achite suma de 120 lei pentru a fi transportați din oraș pe Platoul Bucegi.

Și polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic conducători auto care transportă frecvent și în mod ilegal, persoane contra-cost.
Cu această ocazie, polțiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei.

Celor trei conducători auto depistați atât pe DN 72 (efectuau transport pe ruta Ploiești –Dâmbovița), pe DN 1A (traseul Surani-Ploiești), cât și pe DN 1B/ DJ 102C (pe ruta Albești Paleologu/Urlați- Apostolache, le-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.