Copil filmat la volan, pe DN 1, la Bărcănești. Șoferul care a reclamat totul, pus pe drumuri de polițiștii care au preluat apelul la 112

Publicat in Trafic 29 Iulie 2019 1341 ori
Google+ WhatsApp
Copil filmat la volan, pe DN 1, la Bărcănești. Șoferul care a reclamat totul, pus pe drumuri de polițiștii care au preluat apelul la 112
Copil filmat la volan, pe DN 1, la Bărcănești. Șoferul care a reclamat totul, pus pe drumuri de polițiștii care au preluat apelul la 112

În plină dezbatere națională cu privire la procedurile aplicate în cazul apelurilor la 112, un șofer relatează, pe pagina sa de Facebook, situația halucinantă cu care s-a confruntat în weekend, după ce a folosit serviciul de urgență pentru a alerta autoritățile cu privire la un copil de 8 ani filmat la volan pe DN 1, în Bărcănești.

Omul a relatat totul pe pagina sa de Facebook, începând cu șocul pecare l-a avut când a constatat că șoferul care îi dădea flash-uri era "un copil nu mai mare de 7-8 ani" și culminând cu felul în care a fost gestionată situația de autorități în urma apelului său la 112.

Iată postarea integrală a conducătorului auto:

sofer barcanesti copil1

"DN 1- Bărcănești, 27.07.2019

Domnul acesta îmi dădea disperat faruri să mă dau la o parte de pe prima bandă (ceea ce de obicei și fac în aceste situații). Ce șoc am avut când am văzut că de fapt primeam «faruri» de la un copil nu mai mare de 7-8 ani.

Despre cât de sănătos la cap este domnul, vă las pe voi să apreciați.

Am sunat la 112... unde am explicat aproape un minut despre ce este vorba ca să fiu transferat la dispecerat, care mă întreabă (din nou): «despre ce este vorba».

Le explic unde mă aflu, unde se duce maşină respectivă, le spun că am filmare și întreb: vreți să stau pe loc? «nu, nu este nevoie». Plec, ajung în Ploiești, pe bulevard sună telefonul: «Bună ziua, agentul X, unde sunteţi, de ce nu ați stat pe loc?» «Domnule, am întrebat dacă să vă aștept și mi s-a spus că nu este nevoie» «Nuu, nu ați înțeles»... «Am înțeles foarte bine, ba mai mult, am înregistrarea cu apelul de la 112..» Tăcere câteva secunde după care mă întreabă dacă pot să ma întorc, ceea ce am și făcut.

Mă gândeam pe drum ce amendă am să plătesc pentru că am filmat cu telefonul în timp ce conduceam...De data asta nu a fost cazul".

Imaginile filmate de acesta pe DN 1 pot fi vizionate aici.

Sursa: Facebook/ Adrian Dragomir

 

sofer barcanesti copil2

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.