Atentie, soferi! Se executa lucrari pe carosabil pe DN1B, la Loloiasca

Publicat in Trafic 26 Iulie 2019 308 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Se executa lucrari pe carosabil pe DN1B, la Loloiasca
Atentie, soferi! Se executa lucrari pe carosabil pe DN1B, la Loloiasca

În perioada 27-28 iulie a.c., în intervalul orar 09:00-15:00, pentru reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere, pe DN 1B, pe raza administrativă a localității Loloiasca, vor avea loc lucrări de montare a unor ,,Covoare antiderapare executate cu produse aplicate la cald”, la km 30+150m și km 31+070m, în zona celor două treceri pentru pietoni.

Pe perioada executării lucrărilor, semnalizarea rutieră temporară va fi realizată în conformitate cu ,,Normele metodologice privind condițiile de închidere a circulației și de instruire a circulației- MT 1112/411/2000” adaptate tipului de lucrare ce va urma a fi desfășurată altervativ, cu piloți de dirijare a circulației rutiere.

Totodată, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene- DN 1B, vor asigura siguranța și fluența traficului rutier.

sursa: IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.