Incident grav în trafic! Un tramvai a rămas fără roată de trei ori în jumătate de oră

Publicat in Trafic 17 Iulie 2019 483 ori
Google+ WhatsApp
Incident grav în trafic! Un tramvai a rămas fără roată de trei ori în jumătate de oră
Incident grav în trafic! Un tramvai a rămas fără roată de trei ori în jumătate de oră

Incident grav în trafic. Un tramvai plin cu pasageri a rămas fără o roată de trei ori în jumătate de oră.

Este al şaselea incident cu tramvaie din ultimele trei-patru luni la Botoşani, fiind înregistrate mai multe deraieri. 

„O roată s-a desfăcut de pe osie, însă, fiind în mijlocul traseului, nu se putea înlocui boghiul. Ca să facă traseul până la Luceafărul şi retur, a mers cu „nunta”, tot au pus roata, a mai mers, iar au pus roata, până a ajuns la depou. Asta a perturbat tot traficul. Practic, luni, tramvaiul nu a deraiat, a căzut doar roata de pe boghiu”, a explicat Victor Ivănescu, director general al Eltrans.

Oficialul a adăugat că vatmanii respectă restricţiile stabilite de comun acord cu reprezentanţii primăriei şi Poliţiei Rutiere, respectiv viteză de 10 kilometri la oră în zonele cu risc şi 30 de kilometri la oră pe restul traseelor. „Vatmanii sunt conştienţi că pe calea asta de rulare nu pot să meargă ca la raliuri. Din cauza problemelor cu care ne confruntăm s-a creat aşa o emoţie publică, iar unii încearcă să câştige capital electoral. Deraieri de tramvaie se produc şi în alte oraşe. Eu nu pot să garantez că nu vor mai fi şi la noi, dar este bine că, în cele din urmă s-a înţeles că trebuie modificat regulamentul pentru ca noi să putem folosi autobuze”, a mai spus Victor Ivănescu, potrivit Monitorul de Botoșani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.