Accident mortal pe A3, București-Ploiești. Rudel Obreja, implicat în carambol

Publicat in Trafic 20 Mai 2019 180 ori
Google+ WhatsApp
Accident mortal pe A3, București-Ploiești. Rudel Obreja, implicat în carambol
Accident mortal pe A3, București-Ploiești. Rudel Obreja, implicat în carambol

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident teribil pe Autostrada A3, Bucureşti-Ploieşti. O femeie a murit în urma coliziunii petrecute duminică noapte.

Rudel Obreja a anunţat pe Facebook că a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada 3, autoturismul fiindu-i lovit din spate.


Tragedia a avut loc pe sensul de intrare în Capitală.
În urma accidentului, o persoană, din altă maşină, şi-a pierdut viaţa.

La kilometrul 33, maşina în care se afla femeia care a murit a fost implicată într-un accident minor. Pe banda de urgenţă, alături de rudele sale, femeia aştepta ajutorul. Însă din spate, un alt şofer nu a observat ce s-a întamplat şi a venit cu viteza.

“Din păcate am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. Grav este cā o persoană dintr-un alt autovehicul a decedat.

Copiii mei, soția și eu suntem cu toții nevătāmati. Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat”, a scris Obreja pe Facebook, după accident.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, implicat şi el în accident, se întorcea cu familia, de la munte.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Traficul a fost blocat pe Autostrada A3, pe sensul către Bucureşti, aproximativ două ore.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office