Actiune rutiera in Prahova: Zeci de permise săltate dar si amenzi pentru cei care circulă băuţi pe bicicleta

Publicat in Trafic 17 Mai 2019 310 ori
Google+ WhatsApp
Actiune rutiera in Prahova: Zeci de permise săltate dar si amenzi pentru cei care circulă băuţi pe bicicleta
Actiune rutiera in Prahova: Zeci de permise săltate dar si amenzi pentru cei care circulă băuţi pe bicicleta

Pe șoselele din Prahova, luni, permise și plăcuțe de înmatriculare ridicate. Și amenzi. Marți, la fel…


Și nici cu ziua de miercuri nu ne este rușine ! Nu de alta, dar Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova a dislocat, în data de 15 mai, mai mulți agenți rutieri decât media zilnică (“efective mărite” este formulare reprezentanților oamenilor legii) în Câmpina și în comunele limitrofe, respectiv Florești, Filipeștii de Pădure, Bănești, Urleta, Brebu, Telega și Lunca Mare, “pentru disciplinarea conducătorilor auto și reducerea numărului de acccidente” (comunicat IPJ Prahova).


În urma acțiunii menționate, care s-a derulat timp de trei ore (16.00 – 19.00), au fost controlate 164 de autovehicule, au fost testați cu dispozitivul etilotest 44 de conducători auto și au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.
“Două dintre amenzi au fost aplicate în urma depistării, cu aparatul radar TruCam, a conducătorilor care nu respectă regimul legal de viteză, iar cinci pentru abaterile bicicliștilor, unul dintre aceștia aflându-se sub infuența băuturilor alcoolice (0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat)”, mai precizează reprezentanții poliției prahovene.
De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni și pentru nerespectarea trecerii la culoarea verde a semaforului, pentru nepurtarea centurii de siguranță ș.a.m.d.


Iar acțiunea nu a fost circumscrisă acțiunii Truck& Bus, ale cărei rezultate nu au fost contabilizate încă, ci a fost, cum s-ar zice, ”de sine stătătoare”. Iar în contextul în care Serviciul Rutier anunță că astfel de acțiuni vor continua pe șoselele din județ, e jale !


Adică nu are voie omul să se urce băut pe două roți ? Nici să șofeze mai lejer, fără să-și pună centura de siguranță ? Nici să sfideze culoarea roșie a semaforului fără să fie amendat sau să se aleagă cu permisul luat ?
Se pare că nu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office