Taximetristii din Ploiesti au fost opriti de politisti. Doi dintre ei au ramas "fara paine"!

Publicat in Trafic 09 Mai 2019 407 ori
Google+ WhatsApp
Taximetristii din Ploiesti au fost opriti de politisti. Doi dintre ei au ramas "fara paine"!
Taximetristii din Ploiesti au fost opriti de politisti. Doi dintre ei au ramas "fara paine"!

În cursul zilei de ieri, Serviciul Rutier a organizat o acțiune cu efective mărite la nivelul județului, îndeosebi pentru controlul autovehiculelor cu care se efectuează taximetrie, precum și pentru prevenirea factorilor ce pot favoriza producerea de accidente rutiere.

 În urma acțiunii, au fost controlate 131 de autovehicule cu regim taxi și au fost constatate 44 de abateri privind activitatea taximetriștilor. 40 dintre acestea au reprezentat contravenții la legislația privind circulația pe drumurile publice, celelalte 4 fiind prevăzute de legislația care statuează activitatea de taximetrie (lipsă licență de transport persoane și utilizarea taxiurilor în alte scopuri).

De asemenea, un taximetrist a rămas fără permis de conducere, iar altuia i-a fost reținut certificatul de înmatriculare. Mai mult de atât, cu ocazia acțiunii derulate, în localitatea Breaza, polițiștii au identificat un microbuz care transporta cu 12 persoane mai mult decât numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare și 3 persoane care nu aveau eliberat bilet de călătorie.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amenzi în cuantum de 18000 lei. În afară de acestea, polițiștii au aplicat 190 de sancțiuni contravenționale altor categorii de participanți la trafic.

Prin prisma rezultatelor obținute, acțiunile de acest gen vor continua, în special, în zonele cunoscute ca prezentând risc rutier, pentru prevenirea evenimentelor negative.

sursa: IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.