13 permise reținute în urma acțiunilor rutiere de marți, din Prahova

Publicat in Trafic 17 Aprilie 2019 510 ori
Google+ WhatsApp
13 permise reținute în urma acțiunilor rutiere de marți, din Prahova
13 permise reținute în urma acțiunilor rutiere de marți, din Prahova

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, în baza unei planificări prealabile, au desfășurat noaptea trecută, în intervalul orar 22.00 – 01.00, o acțiune de prevenire și combatere a cauzelor generatooare de accidente.

          Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale (14 pentru viteză excesivă), au fost retrase două certificate de înmatriculare și reținut un permis.

          De asemenea, a fost depistat un conducător auto, care se deplasa pe strada Andrei Mureșanu, fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. Astfel, pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere făr permis.

 

  • Și polițiștii din Câmpina au desfășurat o acțiune rutieră, ocazie cu care au controlat 63 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.305 lei (un permis reținut, trei certificate de înmatriculare auto retrase).

 

  • Între orele 11 și 13, Secția Rurală nr. 11 Drajna a organizat și executat o acțiune pe linie rutieră. Polițiștii au controlat 41 de autovehicule și au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.770 lei (un certificat de înmatriculare auto retras).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.