Trafic de cosmar in Ploiesti. "Stam si 30 de minute pe strazile adiacente Bulevardului"

Publicat in Trafic 01 Martie 2019 Actualizat: 01 Martie 2019 400 ori
Google+ WhatsApp
Trafic de cosmar in Ploiesti. "Stam si 30 de minute pe strazile adiacente Bulevardului"
Trafic de cosmar in Ploiesti. "Stam si 30 de minute pe strazile adiacente Bulevardului"

La aceasta ora, circulatie rutiera in zona centrala si de sud a Ploiestiului se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de masini care ocolesc Bulevardul Castanilor, acesta fiind inchis pana la ora 12.

Strazile adiacente, in special in zona de sud, sunt supraaglomerate, iar soferii au de asteptat zeci de minute pentru a traversa intersectiile. De exemplu, pe strada Veronica Micle s-a format coada de masini pana in giratoriul de la Gara de Sud. "Am stat 30 de minute si tot nu am iesit de pe strada V. Micle", spune un sofer.

La fel se intampla si pe Bobalna, Rudului, Democratiei, dar si in zona centrala, unde aglomeratia da mari batai de cap soferilor.

Astazi, în contextul vizitei oficiale a delegației Ambasadei Republicii Bulgaria, precum și a manifestărilor organizate pentru a comemora eroii bulgari și români care s-au jertfit în Războiul de Independență, circulația rutieră va fi închisă pe Bulevardul Independenței în perimetrul Monumentului Vânătorilor, între orele 10.45-12.00.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office