Care e situatia traficului pe Centura de Est, in zona podului prabusit

Publicat in Trafic 22 Februarie 2019 741 ori
Google+ WhatsApp
Care e situatia traficului pe Centura de Est, in zona podului prabusit
Care e situatia traficului pe Centura de Est, in zona podului prabusit

La aceasta ora, traficul pe podul din zona Matizol - Centura de Est a Ploiestiului, se desfasoara dirijat, pe o singura banda. 

"Momentan, se montează balize și indicatoare rutiere pentru a reglementa și semnaliza circulația rutieră în zona podului avariat. In scurt timp, traficul se va relua in zonă, cu precizarea că se va circula pe o singura banda de mers, cu prioritate pe direcția Bucov - Bărcănești. Până la montarea indicatoarelor de reglementare a priorității de trecere, traficul va fi dirijat de polițiști", a anuntat purtatorul de cuvant al IJP Prahova, Marian Popescu.

In aceasta dimineata, bucati de beton de pe podul rutier de pe Centura de Est, din zona Matizol, au cazut de la o inaltime de 15 metri, blocand circulatia feroviara, care a fost oprita.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office