Le-au scos cursele din cap! Politistii rutieri au dat amenzi pe banda rulanta, azi noapte, pe Bulevard

Publicat in Trafic 11 Februarie 2019 1423 ori
Google+ WhatsApp
Le-au scos cursele din cap! Politistii rutieri au dat amenzi pe banda rulanta, azi noapte, pe Bulevard

O noua actiune a Politiei a avut loc azi noapte, in intervalul orar 1-3, pe Bulevardul Independentei din Ploiesti, vizand in principal combaterea vitezei excesive. Reamintim faptul ca Ph-online.ro a publicat un lung sir de articole pe tema curselor ilegale organizate noapte de noapte de tineri teribilisti, pe Bulevardul Castanilor si pe celelalte artere mari de circulatie din municipiu, articole care au atras mesaje calomnioase la adresa redactiei din partea mai multor motociclisti chiar pe pagina noastra de Facebook. Cu acest prilej, ii anuntam pe "Schumacherii" Ploiestiului ca vom aduna toate mesajele primite si le vom inainta Politiei, nu doar pentru sanctionarea limbajului ci si pentru identificarea celor care isi pregatesc motoarele pentru venirea verii.

Revenind la actiunea desfasurata azi noapte, politistii au dat amenzi de aproximativ 10.000 de lei, 15 dintre ele, pentru viteza excesiva. Politistii dau asigurari ca actiunile vor continua, iar noi nu putem decat sa ii felicitam pentru asta si sa le oferim tot sprijinul in acest sens! Iata comunicatul IJP Prahova:

Politistii rutieri au continuat actiunile desfasurate in cursul noptii in municipiul Ploiesti, pe Bulevardul Independentei pentru combaterea excesului de viteza.
Azi-noapte, oamenii legii au actionat in intervalul orar 1 - 3.
Pentru neregulile depistate politistii au aplicat 27 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 10 000 lei.
15 sanctiuni au fost aplicate pentru depasirea vitezei regulamentare.
Ex: politistii au depistat un ploiestean in varsta de 22 ani care se deplasa cu 98 km/h. Acesta a fost sanctionat cu 870 lei amenda.
Actiunile de acest gen vor continua.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.