MEGA-LOVITURĂ pentru șoferi! Se dau amenzi USTURĂTORE

Publicat in Trafic 06 Februarie 2019 459 ori
Google+ WhatsApp
MEGA-LOVITURĂ pentru șoferi! Se dau amenzi USTURĂTORE
MEGA-LOVITURĂ pentru șoferi! Se dau amenzi USTURĂTORE

Vești proaste pentru români! Șoferii trebuie să fie foarte atenți,  acest gest îi poate costa mii de euro. 

OMV lovește puternic în români. Aceștia s-au trecut cu amenzi acasă după ce au parcat în benzinărie fără să facă nici un fel de consumație.

Mai mulţi români au primit amenzi din partea OMV care este prezent şi pe piaţa din România, pentru că au parcat în benzinărie fără să facă nici un fel de consumaţie.

Pentru moment se pare că vizate sunt persoanele din zona Linz. Amenda primită este de 231.30 euro. Până în acest moment este vorba despre cel puţin doi români care au primit o astfel de amendă.

Din informaţiile furnizate de Erich Mocanu, fondatorul organizaţiei AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria şi Germania, amenzile sosesc prin poştă şi sunt trimise de un avocat al marii companii.

„Amenda vine prin poştă şi conţine tot: număr de înmatriculare, data la care s-a întâmplat. Chiar nu-mi vine să cred că se întâmplă aşa ceva.  O să merg în Austria şi o să mă fac că nu-mi găsesc portofelul în benzinărie şi o să plec. Sunt foarte curios că se va întâmpla. Este inacceptabil aşa ceva, după ce Austria a tăiat şi alocaţiile românilor vine şi cu o astfel de măsură,” a spus Erich Mocanu pentru Stiridiaspora.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office