HAOS pe șoselele din România: mai multe drumuri sunt ÎNCHISE

Publicat in Trafic 25 Ianuarie 2019 440 ori
Google+ WhatsApp
HAOS pe șoselele din România: mai multe drumuri sunt ÎNCHISE
HAOS pe șoselele din România: mai multe drumuri sunt ÎNCHISE

Autostrada A2 este închisă circulaţiei rutiere vineri dimineaţa, între Bucureşti şi Drajna, din cauza ploii îngheţate, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 Nu se circulă nici pe DN 2B (C.A. Rosetti - Vizireni, judeţul Buzău), DN 2C (Costeşti, judeţul Buzău - Slobozia, judeţul Ialomiţa) şi DN 67C (Novaci - Rânca, judeţul Gorj). 

"Drumarii de la CNAIR au acţionat permanent pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara noastră cu 1265 utilaje şi au răspândit aproximativ 7427 tone material antiderapant. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se precizează într-un comunicat al CNAIR. 

Compania de drumuri precizează, totodată, că fenomenul meteorologic de ploaie îngheţată este unul din cele mai periculoase fenomene prin faptul ca în momentul în care atinge suprafaţa carosabila îngheaţă instantaneu şi anulează efectul materialelor antiderapante.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office