Atentie, soferi! Carosabil umed si conditii de ceata, pe drumurile din Prahova

Publicat in Trafic 20 Noiembrie 2018 338 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Carosabil umed si conditii de ceata, pe drumurile din Prahova
Atentie, soferi! Carosabil umed si conditii de ceata, pe drumurile din Prahova

IJP Prahova a transmis marți dimineață, la ora 6.30, o informare privind starea drumurilor din județ. Pe DN 1, dar și pe DN 1A și DN 1B, carosabilul este umed, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Praova. În plus, pe DN 1B Ploiești - Buzău, se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind de 200 - 300 de metri.

Până la ora 8.00, zona joasă a județului Prahova se află, de altfel, sub cod galben de ceață, ANM precizând că vizibilitatea poate scădea sub 200 de metri și, izolat, chiar sub 50 de metri.

UPDATE - Codul galben de ceață a fost prelungit pentru județul Prahova. Avertizarea rămâne valabilă, până la ora 11.00, în localitățile Ploiești, Mizil, Brazi, Urlați, Boldești-Scăeni, Filipeștii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Blejoi, Ciorani, Poienarii Burchii, Albești-Paleologu, Colceag, Berceni, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Iordăcheanu, Păulești, Tomșani, Ceptura, Dumbrava, Baba Ana, Mănești, Fulga, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Gura Vadului, Sălciile, Plopu, Boldești-Gradiștea, Gherghița, Vadu Săpat, Olari, Fântânele;

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office