Ploieşti: Proiect pentru ridicarea maşinilor parcate aiurea. Vezi cât ar urma să plătească şoferii!

Publicat in Trafic 09 Noiembrie 2018 1014 ori
Google+ WhatsApp
Ploieşti: Proiect pentru ridicarea maşinilor parcate aiurea. Vezi cât ar urma să plătească şoferii!
Ploieşti: Proiect pentru ridicarea maşinilor parcate aiurea. Vezi cât ar urma să plătească şoferii!

Primăria Ploiești a publicat, spre consultare publică, un proiect de hotărâre privind procedura de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe domeniului public său privat. În raportul de specialitate care însoțește documentul se menționează că aceste activități "vor crea premisele pentru diminuarea situaţiilor de ocupare ilegală a terenurilor ce aparţin domeniului public sau privat al municipiului.

Întrucât în municipiul Ploieşti, creşterea numărului de autovehicule a determinat mărirea numărului de autovehicule staţionate neregulamentar pe trotuare, alei, spaţii verzi, parcuri, terenuri de sport, locuri de joacă, parcări, se impune desfăşurarea activităţii de ridicare a autovehiculelor aflate în situaţiile menţionate".

Raportul de specialitate mai argumentează că toate "cheltuielile generate de funcţionarea propriu-zisă a acestui serviciu se asigură prin încasarea tarifelor care trebuie să respecte, în baza legii, acoperirea cel puţin a sumelor investite şi a cheltuielilor curente de funcţionare şi întreţinere".

Măsura ridicării urmează a fi dispusă de agenţii Poliţiei Locale a municipiului Ploieşti și de agenţii Poliţiei Municipiului Ploieşti cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, iar activitatea de ridicare, transport şi depozitare se va efectua de către angajaţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., mai propune proiectul de hotărâre.

În funcţie de cât noroc sau ghinion vor avea, şoferii vor fi nevoiţi să achite 220 sau 450 de lei pentru recuperarea autoturismului. Dacă nu îşi revendică maşina în aceeaşi zi, şoferii vor fi nevoiţi să plătească, pe lângă tariful standard, şi unul pentru fiecare zi suplimentară de "cazare".

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.